First day

Hej svejs!
 
Första skoldagen idag. Vi var i skolan i typ en timme och fick lite info, sen ska vi vara hemma veckan ut, jobba med några uppgifter, rätt chill!
Det var kul att träffa alla igen efter sommaren. Men jag är inte jättepepp på att plugga och alla säger att åttan är jobbig... men det kändes i alla fall ganska bra så det ska nog bli en kul termin! ;)
Dagens:
Jeans - Cubus
T-shirt - H&M

Bad

 
Hejsan!
 
Kom hem från Huddingehallen där jag var och badade med mina kompisar. Det var i alla fall sjuuuukt kul och vi badade i över 2 timmar. Haha!
 
Inga bilder därifrån... så en egobild iställlet...:O
 
Pöss pöss
 

Outfit

Jeans - Cheep Monday, Weekday
T-shirt - H&M

The day

Hola!
 
Vaknade för ett litet tag sedan.
Idag så ska jag åka och bada i Huddingehallen med mina kompisar, ska bli sjukt kul att träffa dem! Saknar er <3
Nu ska jag fixa mig för dagen osv.
 
Ha det! <3

Läst

 
Hejsan svejsan!
 
Idag har jag bara slöat hela dagen, chattat lite med kompisar och LÄST! Jag läser Harry Potter och den flammande bägaren (4:e boken). Började läsa Harry Potter bökerna i slutet av sommaren och de är sjukt bra kan inte fatta att jag inte har läst dem tidigare... Haha
Har ni läst Harry Potter böckerna?
 
Funderar på att gå ut lite, har inte varit ute på hela dagen trots att solen skiner...

Ung08

Godkväll!
 
Idag har jag varit på Ung08 i Kungsan. Det var kul. Jag åkte dit för att träffa mina vänner och umgås vilket var mycket kul. Tack för idag tjejer!
Vi gick runt i olika tält och deltog i några aktiviteter. Dagen var i alla fall lyckad!
 
En bild på fäktning vilket var en aktivitet.
Dagens outfit:
Chinos - Ginatricot
Linne - H&M
 

Hej

 
Hejsan!
 
Ja, som ni har märkt så har jag inte bloggat på länge eftersom att jag inte har varit hemma eller haft något vettigt att blogga om. Senast jag inte var hemma så var jag på bandyläger i Edsbyn. Vilket var super kul!
 
Idag ska jag träffa några kompisar i Kungsan. Vi har inte sätts på hela sommarn så det ska bli nice! Vi ska nog kolla in UNG08 lite också. Bloggar mer när jag kommer hem.
 
Puuuss!

RSS 2.0