Betapet

Hej och goddag kära blogg!

Jag är ledsen att jag inte har bloggat idag.
Men imorse så gick jagupp vid halv åtta, bytte om osv. Sedan stack vi till ishallen och åkte skridskor, efter det så drog vi tillbaka till farmor och farfar och åt lunch samt packade och efter det så stack vi hem till mina kusiner, de som även var hemma hos farmor och farfar. Hemma hos mina kussiner så fikade vi, åt mat, kollade på tv och spelade Betapet.
Ska strax gå och lägga mig... eller gå och kolla på TV ;)

Ur arkivet

Åker hem imorn, godnatt och sov gott! <3

True talant!

Hejsan!

I söndag så var jag ju på True talante, det var grymt kul och najjs! Fick Dannys atograf, är fett glad :D
Vi kom dit kl 6 sedan fick vi lite instruktioner+väntan fram till klockan halv 8, då de filmades. Programet sändes föresten live!
Det var i alla fall superkul

Var det någon som kollade? Och var det någon som såg mig?

Resten av ditt liv

Hej och sorry för sämst update!

Idag gick jag upp klockan halv sju istället för halv åtta som jag skulle, eftersom att pappa hade ställt fel alarm... va lite sur på honom, men i alla fall så bytte jag om osv. Sedan åkte vi till stationen och hämtade upp min kusin, och efter det så for vi till ishallen och åkte skridskor, det gick inte så bra för mig eftersom att mina skridsor inte är dom bästa för mig. Så jag måste ta och fixa till det.

Sedan gick dagen vi umgicks typ, spelade mm.
Sedan kom min andra kussin på midda, så nu har vi ätit middag och effterrätt, vi kanske spelar något spel hoppas det, Cluedo... ;P

Arkiv, asså jag får inte igång min webcam, så det får bli från arkivet

Sitter och lyssnar på musik.

RSS 2.0